November 20, 2015

O nama

Sezame.pr kao agencija za marketing i oglašavanje je nastala je s ciljem što kvalitetnijeg povezivanja pružatelja usluga (tvrtke, ustanove, organizacije) i korisnika usluga (kupci, klijenti), kroz razne segmente svakodnevnog života i poslovanja, a koji se međusobno isprepliću.

Na jednom mjestu, profesionalno, kvalitetno i odgovorno, s vama rastemo od samog početka. Nakon PRocjene vaših resursa i dometa, nudimo PRijedloge za vaš rast i u provedbi koristimo najkvalitetniju PRodukciju za što efektniju Promociju, a sve s ciljem vaše konačne PRepoznatljivosti.

Glavni alat u procesu svih naših aktivnosti su ideje koje nastaju kao rezultat kreativnog pristupa ne samo poslo, nego i životu uopće.
Kroz dugogodišnje iskustvo rada i odnosa s ljudima, stekli smo vještine prepoznavanja njihovih potreba, kako osoba kao pojedinaca, tako i društva u cjelini. Jedan od glavnih aduta Sezame.pr su i komunikacijske vještine, također stečene u dugogodišnjem radu i odnosu s ljudima.

Svakoj poslovnoj inicijativi pristupamo s jednakom ozbiljnošću i profesionalnošću, ali i s jednakim entuzijazmom i žarom. Znajući da k tome u radu koristimo i raspolažemo s najsuvremenijom opremom i tehnološkim postignućima, garantiramo vrhunsku kvalitetu konačnog proizvoda.