Vidimo se i na lipičkim Božićnim događanjima

Nakon odrađenih manifestacija u povodu obilježavanja dana Grada Lipika, Sezame.pr će sudjelovati i u predbožićnim događanjima u sklopu manifestacije „Miris Božića u Lipiku“.

Muzej Pakrac
foto Compas

Već 4. prosinca u velikom grijanom i prekrasno uređenom šatoru koji je za ovu prigodu postavljen u perivoju lipičkog parka, nedaleko Toplica, od 20 sati će biti organizirana zabavna večer uz karaoke.
U ulozi voditelja i animatora programa pojavljujemo se i 19. i 20. prosinca od 13 do 19 sati, u istom šatoru gdje će biti organiziran tradicionalni „Božićni sajam“.

Događaj na kojem se također očekuje puno zabave, smijeha i druženja je prva „Čvarkijada“ koja će biti organizirana u Dobrovcu 12. prosinca s početkom u 9 sati. Očekivano je da službeni dio traje do 17 sati, ali nema sumnje da će se druženje uz dobro atmosferu nastaviti i puno dulje.

Osim u „Mirisu Božića u Lipiku“, ove godine Sezame.pr po prvi puta moderira i vodi program u povodu obljetnice oslobođenja Lipika koji će biti organiziran 5. prosinca. Nakon polaganja vijenaca u Dobrovcu u 10 i u Lipiku u 10,30 sati, te svete mise zadušnice u lipičkoj župnoj crkvi sv. Franje Asiškog koja počinje u 11 sati, na Trgu hrvatskih branitelja Lipika će od 12,30 biti održan središnji program, nakon čega je u 14 sati na Bazenima planiran nastavak druženja i domjenak.