Multimedijska izložba novinarskih fotografija

U suradnji s Muzejom Grada Pakraca, agencija Sezame.pr organizator je „Multimedijske izložbe novinarskih fotografija“ koja će 3. prosinca u 19 sati biti održana u pakračkom Muzeju.

Muzej Pakrac

Izložba, koja se održava pod motom „Nije sve u novcu – ima nešto i u atmosferi“, sadrži pomno odabranih 150 autorskih novinarskih fotografija Marija Baraća nastalih tijekom 11-godišnje novinarske karijere.

Specifičnost ove izložbe svakako je u činjeni što će, zahvaljujući multimedijskom karakteru, biti dostupna i onima koji neće moći 3. prosinca fizički posjetiti Muzej.

Za sve njih organizirano je da izložbu mogu pratiti na našoj stranici, a sadržaj izložbe će moći pratiti i posjetitelji pakračkih kafića „Maniva“, „Garden“, „Conversano“ i „Bašča“ u sklopu pakračkog hotela. Svima će biti omogućena interaktivna komunikacija kroz komentiranje, dijeljenje i „lajkanje“ sadržaja pa se očekuje da će izložba biti popraćena i van granica Hrvatske.

Osim što će u Muzeju biti izloženo 30 probranih sponzoriranih fotografija, posjetitelji će sve fotografije moći vidjeti i na zaslonima laptopa i LCD-a na kojima će biti projicirane.

Otvaranje izložbe kao i njeno trajanje obogatit će glazbenici Dalibor Prochazka, Jasenko Horvat, Jozz Hodak i Josip Nešo Knežević, a priželjkivanoj ugodnoj atmosferi pridonijeti će i kuhano vino, hladno pivo, svježe kiflice i poneki čvarak.

 

barać (Large)